Toki Ahmet Yesevi Ortaokulu

Vizyon: Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Voleybol Takımı (Mehmet GÖKÇE) Futbol Takımı ( Tuncay DOĞAN) Güreş
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: -eTwinning Projeleri -Hadislerle Peygamberimi Tanıyorum Projesi(Din Kültürü Zümresi) -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -Avrupa Kalite Etiketi belgeli e-Twinning Projesi "On The Right Path in Production"-Tamamlandı (Danışman Öğretmen:Behnur ULAŞ) -Souund of Pages-Devam ediyor (Danışman Öğretmen:Behnur ULA

WEB - https://tokiahmetyesevio.meb.k12.tr

Adres - Ahmet Turan Gazi Mahallesi 29.Sok. No1 58060 Sivas